flagSE.jpgREISEN-NACH-LAPPLANDflagSE.jpg
Senast uppdaterad 2014-MARCH-10


VÄLKOMMEN TILL LAPPLAND

 

flagSE.jpgLappland-Hall-of-fame

HUSKY-EXPRESS från VILHELMINAFJÄLLEN till STUTTGART - MÜNCHEN 25 ÅRS JUBILEUM 1987 - 2013!  Läs här om den spännande hundspannsresan genom Europa


INCENTIVE HOUSE LAPPLAND IHL TRAVEL har sedan starten 1989 i VILHELMINA betjänat mer än EN MILJON–GÄSTNÄTTER I SKANDINAVIEN (2007)! 

 

2007-01-31

 

 

Den svenska mötesindustrin går just nu bättre än på länge och igår kväll prisades några av branschens starkast lysande stjärnor på Stockholmsmässan. Då delades det prestigefulla och årligen återkommande SHIE-stipendiet ut till årets pristagare - Berndt Lundqvist, Incentive House Lappland och Anne Carlstedt, Konferenspoolen.

 


Det var i samband med branschfesten på SHIE, Nordens ledande mötesmässa, som priset delades ut. Årets pris föregicks av ovanligt många nomineringar.

- Vi fick in ovanligt många nomineringar i år, vilket är väldigt roligt, och ur dessa valdes två mycket värdiga stipendiater. En anledning till det stora intresset är att det just nu går väldigt bra för branschen. En annan att vi i år också hade förenklat nomineringsprocessen genom en klickbar länk på hemsidan som gick direkt till ett webbformulär, säger Ulrika Sundqvist, biträdande projektledare för SHIE 2007.

SHIE-stipendiet är ett initiativ för att stärka och sätta fokus på mötesbranschen, samt de som verkar för att lyfta densamma. För nionde året i rad delas stipendiet ut till den person, organisation eller institution som på något sätt främjat och utvecklat den svenska mötesindustrin, särskilt konferens- och incentivedelen. Den totala prissumman är på 50 000 kronor och bakom SHIE-stipendiet står Stockholmsmässan och SHR /=VISITA/ (Sveriges hotell- och restaurangföretagare).

2007 års stipendiater:
Berndt Lundqvist
Motivering:
När Berndt Lundqvist, ägare och vd för Incentive House Lappland, redan på 80-talet förstod att upplevelser i Sverige är en exportvara som skapar en del av den svenska framtiden inom mötesindustri, blev han den förebild han fortfarande är inom svensk internationell Incentives. Den lust och den glädje han förmedlar till den internationella marknaden står som ett exempel värt att lyfta fram för de nya entreprenörerna som arbetar med möten och event.


.

HÄR NÅGRA REFERENSER - vi har servat ledande Världsföretag med olika arrangemang under årens lopp. Som exempel Astra, Siemens Elema, Pacetter, Volvo Denzel, SCA Mölnlycke, Langnese, Stockmayer, Canon, Lufthansa, SAS, Deloitte & Touch, RABO BANK NL, Bezirksparkasse Österreich, Leserreisen för tyska tidningarna BILD ZEITUNG och MORGENBLATT och MÅNGA kända personer från hela världen.

 

Dessutom ledande researrangörer från 54 länder i världen.

 

 

 

 HOTELL OCH AKTIVITETSARRANGÖRER I LAPPLAND? ÖNSKAR NI LÄNK FRÅN DENNA HEMSIDA? VÄNLIGEN KONTAKTA OSS FÖR ERBJUDANDE

Skicka ett email till IHL-Travel team

 © 2013 by INCENTIVE HOUSE LAPPLAND SE916594-9489| B LUNDQVIST | SKEPPSBRON 41 | S-871 30 HÄRNÖSAND | TFN +46705926425 |MAIL: INCENTIVE-HOUSE-LAPPLAND@TELE2.SE

Pictures and videos

SELF DRIVING YOU OWN CAR

Fly & Drive Rent a car

Flights to/from Lappland

Flight/Bus

Train tours

Activities

INCENTIVE HOUSE LAPPLAND - IHL TRAVEL

Incentives